torsdag 11 mars 2010

"Någonstans i bakgrunden undrade han........!"


"Ja, någonstans i bakgrunden "bakom" sin blogg och bakom sitt tangentbord, så undrade faktiskt Peter själv allvarligt vad han höll på med!"
Kanske var det Nallebjörnarna som "fick bägaren att rinna över"? Eller började det med tvålarna i form av dockhänder eller det kanske rent av började redan i början då han visade ett empirematsalsbord som ingen förstod "skönheten" i......................han reste sig upp orkade faktiskt inte ens att slå av datorn.......någon av mina barn kommer säkert hem och stänger av den, tänkte han.................sakta sköt han ut stolen, reste sig upp och vandrade ut till verkligheten............................................................................................någonstans i webkameran såg man en dörr stängas.
Några veckor senare undrade några bloggare vart han tagit vägen.........två månader senare var han glömd......1 år senare raderades hans blogg av blogger pga inaktivitet........men någonstans därute i verkligheten fanns han.......han andades kraftfullt och kände en stark längtan efter att ännu en gång låta "de kemiska substanser" som hjärnan bildar vid "bloggande" få rusa..............................om han stod emot drogen? Kom han ifrån sitt datormissbruk? Det lär vi kanske aldrig få veta..............................................................................

7 kommentarer:

Elle sa...

Nääää, sluta simulera nu igen!!! Det var bara nallarna som fick dig att tappa kontrollen över dig själv en stund!*ler*
Dagen är bara barnet och du har redan klarat av ett par inlägg, nog tusan klarar du av ett par till idag?
Erkänn, du kan inte låta bli, för du vet att alltid retar det någon...

Det där med att "äckla" ut folk fungerar inte. Mitt försök igår ledde till motsatt effekt, jag fick ännu en följare istället!
(hej, om du läser detta!)
*skratt*

Vi hörs...snart igen!
Kram!

Karins fotoblogg sa...

He he.... :)

Hannele på Hisingen sa...

Klarar man inte ett dygn utan, kan det vara missbruk :)

Elle sa...

Kommer förbi för att "natta" dig, ser hur du sitter där, svettig och darrandes och kämpar för att inte skriva ännu ett inlägg...*ler*

Imorgon skiner solen igen...
i Sverige kanske, men här har de lovat snö och regn...

Kommer förbi imorgon och dricker första koppen kaffe hos dig! Hälsa lilla frun och sov gott!
Kram Elle
(nybliven bloggmissbrukare...*blink*)

Elle sa...

Alltså, du vägrar fortfarande?

Jag ljög igår...kom inte till första koppen kaffe, den har jag redan druckit upp. Var "tvungen" att göra ett eget inlägg först...

Har idag gjort ett inlägg om de tyska männen (dit du ju som tur är inte tillhör...*ler*) kanske kan det lätta upp din stämning lite?

Ha en skön dag!
Kram Elle

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Försvann du?? Det är som koffein och blogga, ger lätt beroende. Gissar att du har en massa inlägg på g nu..
Önskar dig en bra helg
Kram
AnnaMaria

Anonym sa...

Du grabben, Din blogg är den ultimata hybriden av sinnlighet, djävlighet, humor, allvar, form och gud vete allt. Men för fasiken blogga på! Det är underbart när 'etiketterna' inte har full täckning!

Agneta