tisdag 9 mars 2010

"Nu har jag bestämt mig, jag lägger ner min blogg!"


Ja, faktiskt nu är det nog dax att tacka för sig! Fast jag tänker inte göra det så fegt, att jag bara säger "Hej" och "släcker ner" eller kanske bara rader hela "skiten". Ja, faktiskt, ibland är det riktig "skit" jag skriver, se nedan, hur i helvete fick jag för mig att visa bild och ens skriva om de små "gulliga" tvålhänderna nedan! Jag lovar jag är allt annat än "gullig", i verkligheten så förargar jag folk bara med min uppsyn!
Nej, min taktik blir en helt annan, jag fortsätter helt enkelt med att säga "sanningar" sedda ur mitt perspektiv sett, tillslut kommer ingen orka läsa och kommentera längre och när ingen längre läser så finns ju inte längre "Oumberliga Ting/Tankar"!
Idag är jag enögd, har en "sjuhelsikes" stor vagel i ena ögonlocket som gör livet/bloggandet ännu besvärligare, men det har inte hindrat mig ifrån att ha läst min
Morgon Tidning Svenska Dagbladet! Japp, så är det jag kör med Svenskan, man måste ha koll på vad "utsugarna" har för sig!
Ny på Oumberliga? Det är ingen idé, men om du envisas med att läsa vidare så skriv nu inte "kommunist djävel" i mitt kommentarfält, jag är varken eller, gillar inte vänster människor heller, orakade (gäller kvinnorna med) och dåligt putsade skor!
Ja, vad var det jag nu hängde upp mig på idag då? Jo! En artikel i Svenska Dagbladet om att Polisen gjort ett Cannabis beslag här på Södertörn! (Ja, vi har faktiskt fina traditioner här Söder om Söder, har väl hört talas om Tungelsta Trädgårdsstaden, det är tredje generationen nu som odlar på, dock inte rosor längre)
Om jag hängde upp mig på vad "Farbror Blå" gör! Absolut inte, allt enligt regelboken, det jag hänger upp mig på er en massa konstiga "tyckanden" i artikeln"!
Jag citerar inte ordagrant, men nästan: "Där kom Polisen in i ett rum fyllt med droger!"
Ja, så förvisso kom man in i ett rum, med växter som man kan använda till att "droga" sig med!
Men och det är ett djävla stort men, när skrev någon större Dagstidning: "Där kom man in på Systembolaget, hyllmeter efter hyllmeter, med dödligt gift!"
Om detta är ett inlägg i Nykterhetsdebatten! Nja, kanske inte direkt, mest gnäll, men en sak är säker, vill man hålla sina ungdomar borta från "cannabis missbruk" som just nu är djäkligt utbrett här i Stockholms Södra Förorter, då får man som Förälder se till att vara en förebild och inte använda någon form av "drog" alls, inte ens alkohol. Fråga mig som syns på "stan" i princip varje helg, nykter med min bil många gånger fylld med ungdomar som ska hem till sina "rödvinspimplande föräldrar" som på en direkt fråga skulle svara att: "- Ja För Fan, visst e´jag emot droger, men lite vin till maten, det är gott och fint!"
Kan ju berätta att under några år då jag jobbade med patienter på en av Stockholms Narkomansvårdskliniker så hittade/träffade jag faktiskt inte en enda narkoman som inte kom ifrån ett hem där tobak och alkohol var vardagsmat! Så ser verkligheten ut, antingen du vill eller inte! Kom nu inte och kör med att vi hade en granne i Tranås, de var Missionsförbundare, deras Dotter flyttade till Stockholm och blev "knarkare". Ja, jag vet självklart att det finns undantag, visst gör det det, men jag vet dessutom vad de står i "Tjejen ifrån Tranås journal också" och det var knappast alkohol och tobak som gjorde att hon började knarka, men det tar vi en annan gång!
Vill inte bli av med alla mina läsare på en gång!
Är vi inte på en blogg som heter Oumberligating! Jajamensan, har ni sett vilken fin "skolplanch" jag visar över Cannabis Sativa plantan, en underbar vacker växt, precis som flugsvamp, drog blir det inte för än man äter eller röker dem!
Vid Datorn som vanligt Peter Olofsson!

4 kommentarer:

B i t t e sa...

Herreminje, vad du skräms! Sitter i godan ro och ska snart gå till "skolan" och så hittar jag den rubriken! När jag fortsatte läsa blev jag liiiite lugnare. Ha en skön dag, trots vagel o dyl!

Mollamaja sa...

:-) Du är väldigt rolig..ditt skrivsätt fascinerar mig.
Ha en bra dag!

Willewira sa...

Peter, mig blir du inte av med!

Jag älskar dina inlägg, verkligen!! Och du har ju så rätt. Hur vore det om man var lite mer nyanserad här i livet... :)

För det är man ju själv... alltid!! Hmmm... ;)

Hur som helst vill jag ha dig kvar i bloggsfären. Vi behöver fler som du!!
Och jag laddar... sitter faktiskt ofta och skriver en massa brev till myndigheter som aldrig blir skickade. Det är en tröskel jag ska komma över.

Hur som helst, fortsätt ös galla. Det är uppfriskande och nyttigt för oss lite mer veliga och flathänta.

Stor kram!!
Willewira

Och du, det där med omklädningsrum är ju knasigt! Klart de ska vara anpassade från början! Och överallt.

Anonym sa...

Many individuals are receiving difficulty with wanting to find task they could conduct. http://www.canadagooseoutlet13.com/ http://www.abercrombiefitchcoat.com/ http://www.drdrebeats4uk.co.uk/ According to the nation's manufacturers, the medicine includes the following formula: canada goose jacket abercrombie beats by dre Replacing the same with Metabolic rate It really is found in video or graphic presentations with the aid of the projector. If they are usually roughing it again inside a tent, or perhaps experiencing the finest lodging from major resorts like Waterfall Resort, the ability is magical. Once one has a top dietary fiber healthy eating plan, the particular poor cholesterol lessens while great cholesterol flourishes, thereby abating a advancement in core illnesses, gall as well as kidney rocks. It may possibly start taking typically the month connected with Could possibly and listen to typically the marine space as well. Unheard of by many of us, this lovely juices connected with mango is usually you while active component on fat burning products and solutions.