söndag 21 mars 2010

"Tragiskt och därför är jag Viking!"


Egentligen så hade jag velat göra ett helt annat inlägg idag! Någonting vackert, kanske glatt, vad vet jag?
Helt plötsligt så händer det, jag håller på att gå igenom vad våra politiker säger och skriver.
Som sagt så händer det, det som får mig att fysiskt riktigt må illa och bli djävligt rädd!
Vad är det för "stollar" vi lämnar våra liv till. Var inte orolig det gäller i princip alla politiker, jag var lika orolig när Kamrat Persson styrde Sverige som jag är nu när Makarna Reinfeldt sitter på tronen!
En av de viktigaste posterna i Sverige innehas av en komplett dåre vid namn Beatrice Ask.
Och det är här det kommer med att vara "Viking", politisk vilde och egentligen inte känna att man riktigt hör hemma i det Moderna Sverige! Ja, våra politiker är ju sorgligt nog en avbild av oss väljare, hur är det annars möjligt att en sådan Människa som Beatrice Ask överhuvudtaget sitter kvar på sin post som Justitieminister efter ett så djävla komplett galet uttalande som sistens!
Under ett riksdagsseminarium i veckan så kläckte Beatrice den kloka idén och luftade tråkigt nog den samma inför sittande publik. Man borde "hänga ut" sexköpare genom att skicka dem delgivning om brottsmisstanke i grälla kanke gredelina, kuvert!!!!
Hjälp jag måste andas innan jag fortsätter att skriva.........................sårdäja
Tanken säger hon vidare var att då kunde folk och särskilt familjen få veta vad "de håller på med"!
Betänk nu att tanken är att omgivningen ska informeras INNAN person i fråga blivit dömd!
Nu talar jag om "brottsmisstanke"!
Denna avskräckande metod kunde vara "effektivare än ett par års fängelse" förklarar Ask vidare!
Att ingen tänkt på det tidigare, man kunde ju helt enkelt få olika färger på kuverten om "delgivning om brott" helst olika färger så brevbärararen och eventuella grannar kan snabbt se vad som är i görningen, olika färger för olika "icke dömda brott", kanske grönt för trafikbrott, blått för skattbrott osv
Senare "lyckades en av hästarna i Beatrices stall att backa in i spilltan" då drog hon tillbaka idén om just lila KUVERT!!! Det var kanske "lite dumt" medgav hon senare, men hon var noga med att poängtera vitsen med det hela, tydlighet är viktig, sa hon!
På frågan "om ett barn öppnar brevet" svarade hon kavat att "det är nog lika bra att dottern får veta vilken typ hon har till far"!
Betänk återigen att detta uttalande är ifrån vår an justitieminister, tack och lov att mina barn är snart stora och klarar sig själva. Jag kommer flytta ut till mitt hus på landet, vara beväpnad till tänderna, det fick jag lära mig i lumpen, man måste kunna slå till hårt om fienden närmar sig!
I Sverige kommer definitivt inte hotet utefrån, det kommer innefrån helt klart och vilka är då de skyldiga? Jo, du och jag som år efter år "röstar" fram dessa vettvillingar!
Ja, nu är jag heltövertygad om att jag får minst 100 kommentarer under det här inlägget!
Borde ligga där någonstans, mellan 80 och 100 nya besökare dagligen och lika många stammisar enligt IP-nummer statistiken! Om man räknar bort "porrsurfarna" som hamnar här av misstag eftersom jag gladeligen skriver det kraftfulla uttrycket "rövhål" då och då så borde det ligga runt 90-100 stödkommentarer under detta viktiga inlägg! Om ingen förstår det så vill jag nog inte blogga längre!
Ulv Röde den Sista Vikingahövdingen! (Ja, jag är kanske inte klok jag heller, men jag har fan i mig inte försökt att dölja det!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

opps! hamlade här av misstag då det inte är så lätt att surfa med vänsterhanden. Ja det är för jävligt att mina grannar nu skall få veta det som de inte har med att göra. Var fan skall man bo nu om detta blir verklighet. Vilken färg skall Mona få på sitt brev ifrån kronulle? Ähh öhhh
MVH Öhh

Elle sa...

Jag ser att du bara fått en kommentar och inte hundra...
så jag kan väl tala om att breven här i Tyskland ibland har olika färger...
Lätt grå är från skatteverket - som ofta vill ha skatt av dig.
Grå-blå betyder ofta att du har med nån slags domstol att göra, rättegång eller liknande, eller en uppmaning till något obehagligt. Kan även vara böter.
Solgula brev, innehåller ej behagliga nyheter som man skulle kunna tro av färgen, nej, det är brev från nån advokat eller inkasso som kräver in pengar av dig.
Alltså lagom kul om det sticker upp ett brev ur brevlådan och alla ser vad du fått.

Att besöka damer i en viss yrkesgrupp...tja, jag tror t o m att det är ett registrerat "yrke" här, finns det inga brev till/från.
Man har nog insett att det är världens äldsta yrke och att det aldrig kommer att dö ut.
Det finns ju bekanta lokaler i varje mindre stad...t o m taxichaufförer "måste" lära sig var närmaste lokal ligger. I större städer kan damerna hyra rum där de tar emot sina "gäster". På gatorna blir de helst inte gärna sedda, men det existerar nog överallt.
Var och en är väl själv ansvarig för vad han gör...