måndag 29 mars 2010

"Nu skiter jag i semestern!"


Är någon förvånad att jag redan är tillbaka? Skulle inte tro det! Uppriktigt varje gång du läst i den här bloggen att nu "stänger jag ner" eller "nu tar jag semester" så har någon jag känner dött, enkel självanalys helt enkelt, inget med det. Då har jag gett mig ut i "verkliga livet" och härjat runt som den Viking jag är, inte i text och via datorn utan "på riktigt" i verkliga livet, med tal och ord och "människor av kött och blod"!
Blir förbannad när folk dör, vilket djävla sätt, lämna kvar oss andra i "skiten" och fara iväg till "saligheten" borde vara förbjudet!
Nu är ni Vänner i bloggvärlden också av "kött och blod", det har jag verkligen fått erfara via alla fina mail som jag får på jernsaxen@live.se Stort Tack för dem, måste jag säga! Har suttit hela morgonen och svarat på dem, kolla inboxarna bara så finns de där allihopa!
Dagens "bildval" är verkligen ett "lågvattenmärke" i den skapande konstens tecken!
Men trots det så platsar det i allafall att visas under rubriken "Galleri Jernsaxen"!
Vid datorn som vanligt Din Viking på Bloggoceanen Ulv röde alias Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Nope, jag är inte förvånad ;-)
Välkommen tillbaka efter ännu en kort paus..

//Mia

Elle sa...

Förvånad?
Ja!
Att du inte kom tillbaka tidigare! *blink*

Hoppas att du är utvilad och har samlat krafter för nya tag. Det blir lite "skit" ibland av allt i livet. Den tid man behöver för att hitta tillbaka, den ska man unna sig.
Jag tänkte ta "påsklov" men dagens inlägg kom innan jag hann tänka färdigt tanken. The show must go on...eller hur säger man vid ett sånt tillfälle?
Kul att du hittat tillbaka!
Hälsa Lilla frun!
Kram Elle