lördag 6 mars 2010

"Okej, jag ger mig.....jag har fattat!"


Som sagt jag ger mig, jag förstår nu helt klart att ingen vill varken "blogga" eller "chatta" med mig på natten. Herregud! Klockan är ju bara lite i två på natten, bara barnet och helg och allt, sov ni "slöfockar"! Jag är inte besviken jag inte, hur kan ni tro något sådant!
Igår natt var det lika dött i min "bloggsosfär" men då ringde jag på hos min nye granne Ivan, han har lika störd dygnsrytm som jag sedan OS-veckorna. Vi drack lite Vodka och sjöng tillsammans! Sedan körde vi lite eget OS hemma hos honom, "Man tager vad man haver OS", jag vann dvs Sverige då började Ivan gråta så nu ska jag gå och knacka på hos honom, hör genom väggen hur han spelar Ryska Nationalsången. Säg inget, men inatt ska jag låta honom vinna, vad det nu än blir för gren som vi hittar på!
SovGott Sömntutor!
Vid datorn som vanligt i nattmörkret Peter Olofsson!

6 kommentarer:

B i t t e sa...

Asså, va det det som hördes? Jag var uppe en sväng vid den tiden men kopplade det inte till er. Borde jag ha förstått ;-)
Har du sovit ut nu då så du kan ta dig an resten av helgen med nya krafter? Ha't bra!

Elle sa...

Ursäkta att jag inte orkade hålla mig vaken så länge. Jag visste visserligen att du ville kolla förbi igen, men att det skulle bli sååå sent visste jag inte.
Är du vaken NU? Eller blir det bloggtorka idag? Du överansträngde dig väl inte igår? Blev lite mycket där....vilket vi naturligtvis inte har något emot. Finns ju inget värre än att kolla in i en blogg som har samma inlägg sedan en vecka. *ler*
Jag väntar på att kaffet ska rinna igenom filtret och sen blir det bakning. Svärmor kommer snart, för att förbereda släktmiddagen med mig. Om de nu kommer fram genom snön...för här har det kommit rejält inatt. Var f-n tog våren vägen? Har den dragit sig upp till er nu?
Hade tänkt att göra ett inlägg om mäns helgvanor i Tyskland, men p g a dåligt väder skjuter jag nog upp det till nästa helg. *blink*

Ha en skön lördag och hälsa lilla frun!
Kram på er!
Elle

Elle sa...

Ok, du är också vaken, kul!
Egentligen borde jag ta tag i städning och förberedelser inför dagens besök. Svärmor ville komma vid tiotiden - hoppas hon är försenad, för idag är bloggandet riktigt uppiggande!
Har hunnit göra dagens inlägg, för senare blir det väl inte tid till det.
Om du läser det, ser du att det skett en del förändringar här....

Trist att din fru oroar sig inför operationen. Min man har två gånger blivit opererad p g a diskbråck. Han hade så ont att han varken kunde stå eller sitta längre. Jag hämtade upp honom från jobbet när han - trots smärttabletter - inte kunde jobba längre. Under bilfärden (som var rätt lång) satt/halvlåg/vred han sig och bad mig med smärtförvridet ansikte att köra SNABBARE!!
Han är inte den som uppsöker läkare i första taget och hade överdoserat smärtabletterna, tills han hade blod i avföringen. Läkarna lade genast in honom.
Även där fanns risken för förlamning, det första de gjorde efter operationerna var att killa honom under fötterna. Snacka om att kunna höra en knappnål falla...
Den enda "förlamningen" han har nu är ena lilltån, är väl en bagatell om man tänker på vad som hade kunnat vara.
Detta är ett par år sen nu och i dagens läge har han återigen ryggont, vilket oroar oss lite.
Jag kan föreställa mig att din frus lidande är ännu värre och upprepar hur härlig hon verkar vara, som kan hålla humöret uppe trots allt. Kram till henne!

Håller med dig om att det är jobbigt att planera in vänner. Jag är hellre lite mer spontan om det går. Nu har t o m min femåriga dotter problem att vara spontan med sina dagisvänner. När man ringer upp efter dagis har de antingen gymnastik, musikskola, balett eller simning - de som inte redan har bestämt med en annan kompis. Eller så styr de äldre syskonens läxläsning och provförberedelser hela familjens vanor....*suck*

Vi hörs väl snart igen!
Kram Elle

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Hej Peter,
Underbart rolig och annorlunda blogg, hittade dig genom Wabi sabi idag. Vi ses igen!

Annika Christensen sa...

Jag älskar denna bild...
Verkligen roligt.
Gillar också när du gör lite kortare inlägg så jag hinner läsa.
Du vet jag har många att hälsa på.

Hoppas att du förstod vad jag menade...
Man får prata om frimärket och allt runt omkring men just frimärksbilden...
Tack och jag hoppas att du kommer när det verkligen är dags.
jag behöver suport...
Skall bli lite fligare på att titta in till dig.
ha en skön kväll
Själv är jag helt matt efter mässan idag.
Annika

Anonym sa...

Gå och sov på nätterna Peter! Ps. Skickade ett mejl till din fru på facebook med tips på födelsedagspresent till Johan! Vet inte om hon har läst det! Men be henne;) Tycker det verkar som en superb present!: ) // FD Svärdottra