torsdag 19 mars 2009

En sanning!


Att jag inte är så där överdrivet intresserad av teknik har säkert framkommit under mina månader som bloggare, men en liten "teknikhobby" har jag skaffat. Jag brukar kolla vilka som inte har skyddat sin identitet och har sin "blåtandsfunktion" påslagen. Det intressanta är vad folk har döpt sin "mobil" till. De flesta är så tråkiga att man bara får upp mobiltelefonens produktnummer, men några godbitar dyker upp ibland. Min klara favorit hette "din Mor luktar illa"! Självklart är också "Thomas The Cop" en favorit, vilken kille som hade den identiten var inga problem att gissa sig till, vältränad, snagg och svepande övervakande blick, när jag klev av tunnelbanevagnen en så sa jag till honom: -Thomas var rädd om dig där ute! Helt plötsligt så lös det till lite panik i ögonen, istället för det kontrollerade lugnet som syntes minuterna innan. Kan forfarande se fågelholksansiktet genom fönstret framför mig när jag tänker på det!
Ja, hela det här var ett kanske lite meningslöst inlägg, men det är sådant som dyker upp medans maten är i ugnen och sonen är upptagen med att prata i telefon med alla som ringer honom och grattar på födelsedagen!
Det är ju vanligt här på blogger att man får olika utmaningar ifrån varandra, jag på att svara på sådant, men det här är väl en form av sanning? För det är sådant som avslöjar ens personlighet som är kul eller skrämande, väl själv! Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Min dotter och hennes kompisar visar allt de köpt på sina bloggar så jag visar tre modeller av North Face tropiksommarkollektion. Köper en ny varje sommar, helt outslitliga, här på en gren för att torka efter tvätt i Saint Tropez i somras. Torktid i 30 graders värme och svag havsbris cirka 15 minuter!

4 kommentarer:

sand mellan tårna sa...

Den sanden mellan tårna bilden skulle jag gärna vilja se.... Låter sååå härligt. men just nu vill jag gärna att det ska ta många år innan min älskade Milton har 45 i storlek. han är ju ändå bara två år.

Hojta gärna om du lägger upp ngn sandig bild.

Trevlig helg. Kram Linda

HAGENS VITA VARDAG sa...

Hallå där! Vad skoj med första inlägget från en man hos mig! =)Vilken otroligt kreativ blogg du har, har läst en del men måste fortsätta! Är som sagt kul med bloggar som förmedlar, berör, glädjer och inspirerar! Skall ta att kika in hos din fru också!
Ha det så gott och kram på dig!
Anna

Anneli sa...

TingeLing på dig...
Har läst igenom missade inlägg och "Fnissat"
Det där med att alltid kommentera blir på svaj här med ibland - ingen fara - Just nu har jag haft mycket omkring, blir glest med inlägg då oxå...men kommer snart igen...är ofta inne och läser här...
Ha det bra
Kram
Annelie

RANA sa...

"Thomas var rädd om dig där ute!"

Hahaha!!! Du, vad KONSTIGT att killen fick panik i blicken, när en stor karl - sannolikt psykopat - smyger upp bakom honom med den kommentaren!!!!!!