fredag 6 mars 2009

"Klart tjejen ska ha ett bröllop"!


Till min stora bestörtning så ser jag att man driver med vårt kära kungahus. På Facebook har det skapats ett forum "Vägra betala kunga bröllopet", över 24 000(!) anslutna redan. Så upprörande, därför drar jag nu igång en "motgrupp" här på blogger! Har nu under natten haft tunga förhandlingar med olika grupper i samhället, den gruppering jag själv tillhör "Arbetslösa för Ytterkrukans bevarande" ställer upp till 100% procent för att vi skattebetalare ska ska vara med och finansiera bröllopet.
Nu när Kungen yrkat på mer pengar inför bröllopet känner vi med oro och bestörtning, räcker verkligen de tillskjutna pengarna. Igår fick jag ett mail i från Greta Bernadsson, gruppansvarig i Eskilstuna (egentligen en utbrytarfalang ur Arbetslösa för Ytterkrukans bevarande) hon har kontaktat "Vi som tycker det är för mycket med 70% i akasseersättningsgruppen, där jag är ordförande" och undrar helt sonika om det inte är dags att vi startar upp en insamling av pengar för att inte riskera att vi får "skämas" utåt i fallatt bröllopet kommer att se sniket ut.
Som sagt nu är vi överens inom alla falanger och står nu enade om att vi startar upp en insamling av pengar som vi senare vid lämpligt tillfälle lämnar över till hovet, insamlingsmottot blir "Klart tjejen ska ha ett bröllop"! Föreningar i landet och privatpersonen förenen eder!
Vid datorn som vanligt denna arla morgonstund Peter Olofsson som samtidigt vill bifoga en länk se den och förstå varför vår insats behövs:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_2537033.svd
PS: Samtidigt vill jag tacka hovet för benäget tillstånd att använda en officiel pressbild.
Ett fyrfaldigt leve för Konungahuset! De leve! Hurra Hurra Hurra Hurra!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Krille här från Plastal! Vår firma konka igår vi är 500 pers här som genast ska starta upp en egen insamling, när vi är klara vart skicka vi stålarna då?
Mvh från Krille och Maggan!

Polargrevinnan sa...

Det är verkligen viktigt för Sverige att det blir ett ståndsmässigt bröllop.
Om varje medborgare skänker 1 krona,blir detta ca 9 miljoner kronor. I alla samhällen anordnas mindre grupper, som samlar upp kronorna..Sen bildas det några större gruppen,som
ser till att pengarna överlämnas till landshövdingarna. Dessa har säkert möten i Stockholm öch kan överlämna dem till Hovet. Detta förfarande låter svensk och kommer säkert att funka.
Timmen är sen, men jag har svärt att sova. En stund vid datorn gör mig ibland sömnig.
Möblemanget passar även en grevinna, har dock för lite plats.
Godnattkram från en som vill hjälpa till.

RANA sa...

Hahahaha!!!!!!!!!!!!!
*asg*

(Hjälp, jag kissar på mig.)