söndag 8 mars 2009

Nattliga funderingar eller var är festen!


I natt går det trögt att sätta rubrik till detta inlägg, den kanske egentligen skulle hetat Py Bäckman vet du vem det är? Vissa saker tar man för givet men med tre tonårsbarns så blir man snabbt varse att så är inte fallet alla gånger. Så därför vill jag bjuda in alla som vill till lite Py Bäckman information, det blir 23 overhead bilder och två powerpoint presentationer.
Retas bara lite så illa är det inte, Py Bäckman är en av de artister som förstått sig på att ha en fin och härligt informativ hemsida så gå in på den http://www.pybackman.se/ där finns allt du behöver veta och lite till om henne. Själv så kom jag kontakt med henne på ett underbart konsertställe i Västerås som kallades för 88:an. Bodde precis brevid så en dag i början av det glada 80-talet så var det konsert där, hade börjat om gymnasiet igen och fått en massa nya "roliga" kompisar som hade förstått det här med fest. Det blev två härliga fest år måste jag säga, ja dessa år kanske t o m gjorde att jag sitter här och skriver i armod och arbetslös i en förort till Stockholm (ler)!
Men det var det fane i mig värt(ler ännu större). Så tänk om alla mina vänner var som jag, då hade det blivit "spontanparty" i radhuslängan på "stört". Nattkäk börjats lagas, snabb iskall dusch, kanske en 80-talere, Rom och Cola. Bära ut soffan på alltanen, rigga discokulan och inleda med låten nedan, Py Bäckman har skrivit många underbara texter men nattens fest startar med:
ttp://www.youtube.com/watch?v=lrB6S5XwFZc
Ytterliggare en länk hittar du nedan och där har jag "stulit" bilden på Py Bäckman ifrån.
hhttp://www.eventnews.se/index.html
Lite finstämdare musik/text hittar du här, alla har hört den men alla vet inte vem som skrivit den fina texten, gissa?
ttp://http://olehorvli.com/Musikk/Gabriella/Gabriella.html
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson som nu önskar Gott Natt själv så sitter jag nog kvar vid datorn tills tidningen kommer och det är dax för frukost, bara det en fest isig!
PS: Många har irriterat si på mina långa länkavsnitt, vet att det går bra att göra så det bara är att klicka på ett ord men jag tycker de är så fina de långa kombinationerna, sedan är det lite vardagshumor att det finns de som dessutom sitter och skriver alla symboler en efter en.
Åke bli inte ledsen nu, tur att du lärde känna mig, det blev lite stökigt va? Men alla är vi barn i början, så även jag!

Inga kommentarer: