onsdag 18 mars 2009

Går det verkligen att ta det lite lugnare med "bloggandet" när världen är så underbart galen som den är!


Uppriktigt sagt så måste svaret bli nej på den frågan! Rysslands ambassad har blivit upprörda över inslaget/ låten som som spelades i globen i helgen. Se hela artikeln i Svenska Dagbladets nätupplaga idag:Ryssar arga över svenskt show-nummer
Publicerad: 17 mars 2009, 14.19. Senast ändrad: 17 mars 2009, 18.55
Ryska ambassaden i Sverige är allt annat än nöjda med det rysk-inspirerade sång- och dansnumret i lördagens Melodifestival och fördömer nu inslaget i tv-showen. Du ser videoklippet i artikeln!
– Det är obegripligt varför Sverige skulle visa sådan okunnighet i sin tolkning av Ryssland, säger Anatoly Kargapolov, talesman för den ryska ambassaden.
Som sagt gå in och läs artikeln i sin helhet, bilden har jag lånat från Svt. Hoppas det är okej, har försökt att läsa på deras hemsida om det egentligen är som det ska att göra det, men i slutändan så blir det ju reklam för alla inslag kommer självklart senare på DVD. Hendrik Dorsin är bara bäst!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns ju annat att driva med, på liknande sätt. Ryssland är en stormakt med en god ekonomisk framtid. Driv i stället med "den svenska synen på muslimer"; det skulle säkert ha blivit kul, och rubrikerna i tidningen hade inte bara talat om lessna ambassadörer.

oumberligating sa...

Hej Anonym! Så sant så!
Mvh från Peter!